Tot el material que necessites per millorar la tècnica de natació

La tècnica de Natació, ja sigui per a nedadors com per triatletes, és un aspecte essencial en la millora del rendiment.
Podem trobar diversos mètodes per millorar el rendiment esportiu, ja sigui a nivell tècnic com a nivell de perfeccionament. En aquest article us donarem eines, com és el material d’entrenament, per poder millorar aspectes tècnics i saber el perquè de la utilització d’aquests.
La taula
La taula és un material, imprescindible, per fer el moviment de cames ben fet. Recomanable fer exercicis de cames entre sèries per descansar una mica i no aïllar-les.
 
Pullboy
Imprescindible per fer el moviment de braços ben fet. Ens ajudarà a elevar malucs i mantenir les cames a flotació i poder treballar els braços sense haver d’estar pendents en el batut de cames.
 
Pales o manyoples
Imprescindible per millorar la força i la trajectòria aquàtica de la braçada. Trobarem diverses mesures de pales, conforme anem adquirint nivell, utilitzarem de menor a major mida
 
Aletes
Imprescindible per a realitzar una puntada apropiada, proporcionen una bona posició corporal dins de l’aigua i augmenten la flexibilitat del turmell. Les aletes curtes són les millors per velocitat i les aletes llargues donen més propulsió a un ritme més lent.
 
Tub frontal
Permet concentrar-se en l’equilibri, rotació, alineació del cos i tècnica de la braçada eliminant la rotació del cicle de la respiració. Permet concentrar-te en la braçada, en la posició de les mans i colzes i en la puntada. Interessant per al treball de tècnica.
 
Gomes (Therebands)
Imprescindible per entrenar el tren superior i evitar lesions. Es realitza un treball preventiu executant un gest tècnic correcte amb les gomes.
 
A més, si ets dels que t’agrada nedar en aigües obertes, no deixis de llegir l’article Neoprè, i a entrenar pel Triatló!
Ara que teniu eines per fer el treball a l’aigua més amè, és hora d’aplicar-lo en els vostres entrenaments

Si tens alguna consulta, no dubtis a preguntar als nostres tècnics!

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *